Tak for I er kommet forbi! I dag skal vi tale om trappevask i København. Det skal nemlig handle om et firma, som er super dygtige til trapperengøring.

Skal du bruge trappevask i København?

Hej allesammen! Hvis I kan svare ja på spørgsmålet i overskriften, så er det rigtig godt, at I har klikket jer herind i dag. Det skal handle om trappevask i København. Jeg håber rigtig meget, at I vil læse med og lære meget mere i dag her på bloggen. 

Trappevask i København: er det noget for dig?

Det har aldrig været nemmere at få hjælp udefra. Der er så mange forskellige firmaer, som tilbyder den ene og den anden service. I dag vil jeg tale om et firma, som tilbyder trappevask i København. De er virkelig dygtige og jeg er rigtig glad for at bruge deres service i min ejendom. Vi bestemte os for nogle uger siden for, at vi ikke selv gad at gøre trapperne rene i vores opgang. Så vi hyrede hjælp ude fra. Og hvor er det bare DEJLIGT! Vi skal tale om et firma, der både gør rent hos private boligforeninger, men også i virksomheder. Ud over, at vi har trappevask i vores opgang her i København, så hyrede vi faktisk også en havemand, som også ryder sne om vinteren. Det var virkelig en luksus oven i den vicevært, som vi har til at ordne hverdagens små ting. Hun er så sød og rigtig dygtig. Nogle gange har hun sin kollega med, hvis der skal et par ekstra hænder til, men for det meste er det bare Susanne herude. Vores gård og hus er nemlig ikke større en fire lejligheder, så der er ikke sååå meget. Jeg håber, at du vil læse med nedenfor.

Vi er glade kunder i butikken

Grunden til, at jeg anbefaler dette firma er jo, at vi selv er virkelig glade for dem. Det er der mange grunde til, men nogle af dem er deres ekspertviden, prisen, de er søde og så er der mange flere ting også. Det var lidt et problem før, at vi som oftest havde beskidte trapper, og det hjalp ikke, at vi nogle gange lige fejede eller vaskede gulv, når vi lige kunne presse det ind i hverdagen. Så vi bestemte i foreningen, at vi ville havde trappevask i vores bolig her i København. Vi har lavet et serviceprogram med dette firma, som altså indeholder de services, som jeg nævnte ovenfor med Susanne. Trappeholdet kommer fast én gang om ugen, og så skal vi ligesom ikke tænke mere over det. Jeg håber, at I også vil kontakte dem.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.