TV streaming

TV streaming tjenester i Danmark

I takt med at internettet i Danmark endelig er blevet bedre, og der idag kan tilbydes fibernet, 4G, mm. Som har hastigheder op til 100mbit eller mere – er der kommet flere udbydere af TV streaming på det danske marked.

Danskerne har virkelig taget online TV streamingen til sig, og det ser ud til at det kun vil vækste mere i fremtiden, da teknologien konstant bliver forbedret, og åbner op for nye muligheder.

I dette indlæg vil vi kigge nærmere på TV streaming, samt hvilke udbydere der nu findes på det danske marked.

Dyre TV pakker har fået danskerne til at tænke sig om

Før at det blev muligt at streame sit TV online, leje film og serier over nettet, mm. Var mange danskere nødsaget til at bestille deres TV pakker igennem deres lokale antenne forening, eller nogle af de andre få udbydere der var på TV markedet.

Disse TV pakker nåede et helt absurd pris niveau, som mange danskere har været stærkt utilfreds med igennem tiden – og det er formentlig en af grundene til at TV streaming over nettet er blevet så populært som det er, da der kan spares en god sjat penge.

Ved at bruge nogle af de forskellige streaming tjenester over nettet, har du ligeledes muligheden for at sammensætte dine helt egen TV pakke, som passer til netop din lyst og behov. Det vil sige at du slipper for at skulle betale for fx. en guld pakke hos din lokal antenneforening, hvor du måske ikke ser halvdelen af kanalerne alligevel.

TV streaming på mobil & tablet

En anden grund til at TV streaming er blevet så populært, er selvfølgelig også muligheden for at stream ens ynglings TV eller serier på farten, via enten sin smartphone eller tablet.

Hurtige 3 og 4g forbindelser i Danmark har gjort det muligt at se TV via disse håndholdte enheder – og det ser kun ud til at forbedre sig med tiden.

Streaming tjenester i Danmark

TV streaming

Billede fra: http://www.stream-tv.dk/

Flere og flere udenlandske streaming tjenester har valgt at gå ind på det danske TV marked. Nogle af de største og mest kendte er uden tvivl Netflix og HBO. Sidstnævnte er en af verdens største TV stationer, og de står bag produktionen af nogle af de mest kendte TV serier, som fx Lost, Banshee, mfl.

Af danske TV udbydere kan nævnes TV 2 som online hedder TV2 Play, og TV3 som kalder deres streaming tjeneste for ViaPlay. Ligeledes udbyder SBS TV, som er folkene bag b.la. Kanal4, 5 og 6’eren også streaming over nettet. De har valgt at kalde deres streaming tjeneste for NUTV.

Herunder af vi listet de mest anerkendte streaming tjenester i Danmark:

  • ViaPlay
  • TV2 Play
  • NUTV
  • Netflix DK
  • HBO Nordic
  • Youbio

Kilde: http://www.stream-tv.dk/